Welkom

...op de nieuwe site van Klein Wolterink Automation. Na zes jaar is de web site in een nieuw jasje gestoken. Deze site zal u een betere indruk te geven van wat Klein Wolterink Automation allemaal doet en gedaan heeft. In de nabije toekomst zal deze nog uitgebreid worden met bijvoorbeeld meer project referenties.

Introductie

Klein Wolterink Automation is een automatiseringsbedrijf, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software op het gebied van research, ontwikkeling en techniek, zowel in laboratoria als industrie. Klein Wolterink Automation is een eenmanszaak en is opgericht eind 1999 te Apeldoorn. Sinds juni 2002 is het bedrijf gevestigd in Zelhem.

Even voorstellen...

Mijn naam is Robbie Klein Wolterink en in 1993 ben ik afgestuurd aan de H.T.S. Toegepaste Natuurkunde te Enschede. Tot 1999 ben ik bij verschillende bedrijven als technisch software ontwikkelaar werkzaam geweest om vervolgens een eigen bedrijf te starten.

Werkzaamheden zijn zeer divers, echter LabVIEW software ontwikkeling is een hoofdactiviteit. Deze programmeertaal wint aan populariteit, met name doordat de programmeertijd kort is in vergelijking met conventionele talen. Dit heeft tot gevolg dat een project sneller afgerond is en daarmee goedkoper wordt. Veel bedrijven hebben LabVIEW ontdekt en willen graag ondersteuning van een ervaren partner.

Voordelen van partnerschap met Klein Wolterink Automation:
  • Ruime ervaring
  • Flexibele werkhouding
  • Klantgericht
  • Persoonlijk contact
  • Scherpe tarieven